Beauty – Yves Saint Laurent – Rouge Volupté Shine – Pink in Devotion

Pink in Devotion

Okay ik geef het maar gelijk toe… Ik ben vreemdgegaan, op lipstick gebied. Mijn all time favourite high end merk, Dior, heeft voor deze keer verloren van Yves Saint Laurent. Ik koos voor de Rouge Volupté Shine in kleur 06, Pink in Devotion.

Ik had net de Bamboo parfum van Gucci gekocht en hoppa.. post van Douglas op de deurmat. Ik had weer een kaartje van 5,- euro bij elkaar gespaard en je snapt, dat brandde in mijn portemonnee. De lipsticks en lipgloss waren in de aanbieding met 25% korting en dus was ik verloren.

Yves Saint Laurent – Rouge Volupté Shine

Yves Saint Laurent heeft lipsticks in prachtige hulzen en eerlijk is eerlijk, dat is de eerste reden dat ik toch bij dit merk terecht kwam. Kijk ‘m nou mooi zijn! De opengewerkte band op de huls geeft de kleur van de lipstick weer, behalve mooi dus ook nog eens functioneel. Ik keek er al direct naar uit om één van deze beauty’s uit mijn tas te toveren en dus bleef ik bij deze collectie hangen.

Pink in Devotion

Ik ga totaal niet mee met de trend van nu, want elk merk en elke winkel biedt 100 soorten matte lipstick aan. Ik vind het prachtig hoor, bij een ander. Bij mezelf voel ik voornamelijk het trekken van m’n lippen door de droogte en zie ik er wat mij betreft onverzorgd uit omdat elk lijntje in mijn lip 10 x uitvergroot wordt.

Mat laat ik dus grotendeels aan me voorbijgaan (oké oké op een paar goedkopere lipsticks na) en ik koos voor het tegenovergestelde effect. De Rouge Volupté Shine beloofd een ‘aqua shine effect’ en dat ligt me al veel beter! De laatste tijd zijn al mijn lipsticks heel dekkend geweest, in vrij aanwezige kleuren. Dit keer koos ik voor een wat subtielere variant die ik met iets meer zekerheid ook op mijn werk durf te dragen én makkelijker zonder spiegel kan bijwerken.

De Rouge Volupté shine lipstick bevat twee keer zoveel soepele ‘wassen’ vergeleken met de normale lipstick varianten. Hierdoor is de lipstick veel romiger, smelt het op je lippen en is de dekking niet sterk, semi transparant. Shine shine shine is het motto, me like!

Pink in Devotion

What’s it like?

De lipstick brengt dus echt aan als een lippenbalsem, heerlijk. Surprise, er zit een fruitgeur aan de lipstick die ik even niet zag aankomen. In de Douglas heb ik de lipstick aangebracht met een kwastje om te testen en heb ik dit niet direct opgemerkt. Normaal gesproken ben ik niet zo van de fruitgeuren maar de geur is vrij zacht en als je het vergelijk met een ‘normale’ lipstick geur, eigenlijk wel prettig.

Als je de huls opent is het BAM roze, maar zoals gezegd, de pigmentatie is na het aanbrengen niet super sterk. Echter zeker wel aanwezig! Ik vind deze roze kleur een heerlijke zomerkleur, licht, glanzend, het geeft me een gezonde uitstraling. Het pluspunt vind ik ook dat deze lipstick niet plakt, in tegenstelling tot een lipgloss die hetzelfde shine effect geeft.

Pink in Devotion

Longlasting? Neh dat niet, maar dat is ook niet wat je verwacht en het wordt ons ook niet beloofd. Bijwerken is dus een must maar aanbrengen is super easy én voelt ook echt fijn aan dus dat is geen straf. De glans verdwijnt na een hapje eten of een glas drinken maar de roze pigmentatie is in mijn lippen getrokken en blijft dus nog verrassend lang zitten.

De originele prijs bij Douglas is 38,71 euro, met de Douglas kaart krijg je natuurlijk altijd 10% korting en regelmatig zijn er acties zoals deze waarbij je 25% korting krijgt.

Waar ga jij voor bij een lipstick? Subtiel, fel en dekkend of net als ik, een leuke afwisseling?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Robert Boudewijn
  • July 12, 2017
  Reply
  1. Reply

   Hey Robert, ik kan het filmpje helaas niet vinden, ben nu wel heel benieuwd?! 🙂

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 shares