Zeeuwse hotspot: Grand Café Next Door

Zeeuwse HotspotGrand Café Next door

Grand Café Next Door van Amadore heeft de deuren officieel geopend en daar was ik samen met een goede vriendin bij, zo leuk! Deze nieuwe hotspot is gevestigd aan de prachtige boulevard van het Zeeuwse Vlissingen, met uitzicht over de Westerschelde, en is een Grand Café met stijl.

Stijl hoor ik je denken, hoezo dan? Nou.. Allereerst, en daar hebben ze bij mij toch wel flink punten mee gescoord, is er verse SUSHI! En dan niet de all you can eat sushi die wel lekker is maar veel beter kan. Nee, de echte sushi, als in dragonrolls en complete sushi boten. Ik heb mogen voorproeven en jawel, dit is sushi zoals sushi bedoelt is!

Next menu

Het uitzicht is betoverend, met de containerschepen die voorbij varen en met het strand recht vooruit moet dit een echte place to be zijn dit voorjaar en deze zomer. Het terras is groot en veel tafels zijn voorzien van haardvuurtjes, prachtig! Binnen zijn er ook genoeg knusse plekjes te vinden. Voor de bediening neem ik mijn petje af, professioneel maar ook ontzettend aardig en behulpzaam en dat de hele avond! (tevens bediening die het snapt als selfie’s heel erg mislukken, en dus even een handje helpen!)

Tijdens de opening werden we ontvangen met champagne (en kon je die onbeperkt de hele avond krijgen, maar hee, deze blogger moest nog rijden!) zat ik naast Winston Post aan de draaitafel, slik, en later op de avond nam Nikki Nice het stokje over. Een feestje in stijl dus!

Tijdens de paar zinnen die Winston tegen me sprak, voelde ik me een beetje alsof ik in de zoektocht K3 zoekt K3 zat, en met hem een scene moest spelen. Geen idee waar ik het over heb? Klik hierrrrrr voor het filmpje. Zwaar ongemakkelijk dus, ik geloof ook niet dat ik veel heb teruggezegd, sorry Winston, plankenkoorts!

Winston en Nikki

Next komt op mij over als een stijlvolle plek waar je graag op het terras wil zitten met je nieuwste zonnebril op en een bordje sushi voor je neus. Waar je een beetje verbrand, omdat je alleen een drankje ging doen maar vervolgens blijft hangen tot laat in de avond. Flirten met de jongens aan de tafel naast je, die steeds leuker worden naarmate de wijn vloeit. Als het afkoelt met z’n allen naar binnen aan een tafeltje met uitzicht over alle lichtjes die op het water voorbij komen. Aan het einde van de avond vraagt de bediening je vriendelijk doch streng te vertrekken en je Facebook tijdlijn staat de volgende dag vol met stralende foto’s van jullie met de ondergaande zon op de achtergrond. Zo’n plek!

See you Next Door 😉 (Boulevard Bankert 280)

Opening Next

 

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares