Zomer musthaves – Budgetproof – Unicorns & Flamingo’s

Zomer musthaves

Er is op dit moment ZO veel leuks te krijgen om te chillen op het strand, in het park en in de tuin. Er zijn zoveel budgetproof accessoires te verkrijgen dat ik door de flamingo’s de cactussen niet meer kan vinden..!

Tijd voor een rondje budgetproof inspiratie in de leukste goedkope winkels die ons land rijk is. Ik steek mijn hand er niet voor in het vuur dat alles op dit moment nog in de winkels ligt, maar serieus, it’s everywhere! Inspiratie kreeg ik sowieso van het bekijken van al deze leuke aanbiedingen en ik hoop jij ook!

Zomer Musthaves 1

Als parttime beautyblogger wil ik af en toe toch even benadrukken hoe belangrijk zonnebrandcrème is. Maar, wat te denken van Aftersun die jouw huid verzorgd na een dagje strand? Deze aftersun lijkt me echt i-deaal want je gebruikt deze al onder de douche.

Het kussentje, een cactus, dus automatisch super leuk! Het telefoontasje lijkt me een prima musthave voor dit festivalseizoen. En ja de Unicorn… Stiekem wil ik ‘m echt hebben maar en dan?! Opgeblazen past ‘ie no way in de auto naar het strand en in de tuin, tja, nutteloos? Maar hij is ZO leuk!

Zomer Musthaves 2

De flamingo gekte, hij is er nog steeds hoor! Deze vrolijke leuke vogels blijven dan ook erg gezellig voor in de tuin, zowel op de tuintafel als aan de schutting of muur. De led lamp van de Action vind ik zo leuk! Die ga ik binnenkort nog proberen te scoren voor op m’n terras. De strandtas van de Xenos is ook helemaal hip met de leuke bladeren print die je nu zoveel ziet.

Zomer Musthaves 3Die bordjes voor in de tuin, een absolute musthave voor mij! En ze kosten geen drol bij mijn geliefde Wibra! Net zoals de handige glasdeksels, geen vliegen meer in je sapje, en de verfrissingsdoekjes in deze leuke verpakking. De festivalbandjes van de Action zijn wel een hele leuke budget topper om lekker ‘s zomers en met een mooie armcandy voor de dag te komen.

De led lamp en de houten deco bordjes, ik weet bijna zeker dat ik ze nog aanschaf.. En jij? Welke leuke budget zomer musthave wil jij zeker nog scoren?

 

Ps: Wil je MEGA budgetproof? Dan moet je zeker meedoen met mijn zomerse winactie die afgelopen woensdag online kwam!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares