Zondag uitje – Vriendinnenweekend Goes – Fashion, friends, food en fun!

Vriendinnenweekend

Ben je vanmorgen wakker geworden met het idee ‘wat zal ik eens gaan doen vandaag?’, dan heb ik daar het antwoord op! In het mooie Zeeuwse Goes is het namelijk vriendinnenweekend en kun je nog één dag genieten van heel veel leuks en lekkers!

Zoals ieder jaar ben ik ook nu, gisteren, wezen kijken in de binnenstad van Goes tijdens het vriendinnenweekend. Maar vandaag is er wederom weer van alles te zien en beleven op het gebied van mode, food en lifestyle.

Vriendinnenweekend

Mode

Gisteren waren er de fashionshows in Slot Oostende waar de lokale modewinkels hun nieuwe collectie showden. Van vorig in de parkeergarage naar dit jaar in een voormalig kasteel, dat was wel een flinke stap! Vandaag is er een andere modeshow te zien op het Ganzepoortplein.

Vriendinnenweekend

Food & drinks

Food in overvloed op deze zondag! Bij de leuke foodtrucks kun je op de Grote Markt terecht voor een hapje eten of een snack momentje. Ook is er een shisha bar en geniet je van live muziek.

Bij het restaurant Amuz is er zelfs een heus vriendinnen menu met tevens live muziek.

Bij de Juice Bar kun je een mini-workshop volgen met gezonde tips en uiteraard kun je zelf ook even proeven! Wist je al dat Daisy van Homeofdaisies hier tegenwoordig rondhuppelt?

Drinks

Lifestyle

Shoppen ladies, shoppen, het is vandaag koopzondag!

De Bazaar opent vandaag op de Grote Markt! Leuke items om te scoren, workshops en genoeg vermaak voor de kids.

Door de winkelstraten heen zul je Balletstudio Free en Janvier Dancemasters tegenkomen met diverse dansdemonstraties, gezellig sfeertje!

In de Papegaaistraat / op het Papegaaiplein is een heus vriendinnenhuis en is er met een muziekje, een winactie, een workshop en een proeverij van alles te beleven.

In boekenwinkel de Koperen Tuin is er om 14:00 een presentatie van duurzame mode- en lifestyle-expert Marieke Eyskoot. Altijd al willen weten hoe je zo ‘groen’ mogelijk door het leven kunt gaan? Dan moet je hier natuurlijk bij zijn.

Time to go! Trek je gemakkelijke, doch fashionable, shoes maar aan en trek er lekker op uit mét vriendin!

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

17 shares